HOME KLEINSCHALIGE CAMPING FRANKRIJK

WELKOM
Van harte welkom op onze website. Wij ontvangen u met open armen op de rustige en kleinschalige camping de La Boutière. Hartje Bourgondië en aan de zuid-oostkant van de Morvan betekent gegarandeerd rust, natuur, gastronomie, cultuur, rijke geschiedenis en noem maar op.U vindt op deze site informatie over de camping, maar ook nuttige informatie over de omgeving en alles wat daar te doen is. Wij nodigen u van harte uit om eens rustig door onze website te bladeren. Heeft u toch nog een vraag? STEL UW VRAAG PER MAIL.

DE FILOSOFIE. (back)
Kamperen betekent voor ons: even het gedoe van de waan van de dag achter je laten. Primusje, tentje, terug naar de natuur. Zo hebben wij zelf altijd gekampeerd. Gelukkig bestaan deze campings nog en hopelijk ervaart u dat hier ook! De camping is een pareltje vanwege haar eenvoud, met nieuw sanitair, nieuwe elektriciteitsvoorzieningen.
Idealisme is leuk, maar het moet wel praktisch blijven. Nu de kampeerseizoenen steeds langer worden en mensen steeds vaker op vakantie kunnen, is het vanzelfsprekend dat je met name in het laagseizoen meer caravans, comfort, ziet.Voor de echte tentkampeerder, die (nog) geen caravan wil hebben, maar wel eens vaker in het laagseizoen de benen wil strekken, hebben we een paar heuse MOBILHOMES aangeschaft.
Het zijn geen nieuwe en zeker geen grote.. Deze provisorisch opgefrist en hebben geen sanitair, wel een keukenblokje. Uiteraard zijn allen verwarmd.
Klik voor meer informatie op de knop VERHUUR. 

WAT TE ZIEN EN TE DOEN IN DE BUURT (back)
Teveel om op te noemen! Bij ons op de camping treft u veel informatie aan in de vorm van folders en een evenementen kalender. Voor wandelaars hebben we wandelroutes. Ook vissen en fietsen is mogelijk in de omgeving.

RESERVEREN (back)
Even terug naar onze eigen filosofie: we hebben zelf nooit gereserveerd. Uit ervaring weten we dat tussen half juli en half augustus de camping vol staat. Daarom adviseren we u van te voren bij ons reserveren voor deze periode. U bent dan in ieder geval zeker van uw plekje!

 

Tot ziens op de camping, Marja